Αρχική Σελίδα

Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Guangzhou ORBIT Metal Products Co, Ltd παλαιότερα γνωστή ως τεχνολογία JINBIAO, η οποία ιδρύθηκε το 2005 και τώρα γίνεται μια ολοκληρωμένη προμηθευτής συστήματος ραφιών εξειδικευμένο στην κατασκευή, το σχεδιασμό, το μάρκετινγκ και την κατασκευή.

Λαμβάνοντας μια έκταση περίπου 8000 τετραγωνικών μέτρων, η εταιρεία μας έχει περισσότερους από 60 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Από την ίδρυση, η ORBIT ανέκαθεν έχει αναλάβει την έρευνα, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε διάφορα προϊόντα όπως το ASRS, το Electric Movable Racking, το Shuttle Carrier, το Storage Racking System και το Workstation Equipments.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας είναι τα Long Span Shelving, το Selective Pallet Racking, η κονσόλα Rack, τα Mezzanine Δάπεδα, το Tool Chest & Trolley, τα Πλέγματα για Πλέγματα, Roller Conveyor Line και άλλα εξατομικευμένα μεταλλικά προϊόντα. Καθώς τα αντικείμενα μας μπορούν εύκολα να συναρμολογηθούν χωρίς συγκόλληση και έχουν ισχυρή υποστήριξη χωρητικότητας φορτίου, εφαρμόζονται ευρέως στο κέντρο διανομής εφοδιαστικής, αερομεταφορών, ηλεκτρονικών ειδών, μηχανημάτων, αυτοκινήτων, τροφίμων, φαρμάκων, σούπερ μάρκετ, ενδυμάτων και καπνού.

Τα προϊόντα ORBIT έχουν ήδη περάσει την πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας ISO9001-2000. Δεν είμαστε μόνο εξοπλισμένοι με εξελιγμένα εξοπλισμό παραγωγής, αλλά υιοθετούμε επίσης προηγμένη διεθνή γραμμή με σκόνη επικάλυψη, προ-επεξεργασία ψεκασμού σύστημα, υψηλής ακρίβειας ρυθμιζόμενη γραμμή αυτόματης παραγωγής τροχών και αυτόματα ρομπότ συγκόλλησης. Ο όμιλος ORBIT είναι αφιερωμένος στην καινοτομία στην τεχνολογία εφοδιαστικής και παρέχει στην αγορά υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, από την άλλη πλευρά, τα μέλη του ομίλου ORBIT έχουν μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και τη λειτουργία, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες εξαιρετικές λύσεις αποθήκευσης αμέσως και με ακρίβεια.

Χάρη στην τέλεια διαμόρφωση και εξαιρετική ομάδα διαχείρισης, τα προϊόντα μας έχουν προμηθεύσει με επιτυχία σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, όπως το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, τις Φιλιππίνες, την Αυστραλία, τη Γερμανία και τον Καναδά.

Παίρνουμε "Διαχείριση Ακεραιότητας και Υψηλής Ποιότητας" ως έναν από τους στόχους της εταιρείας. Η ORBIT διατηρεί ένα νέο παράδειγμα για τη βιομηχανία αποθήκευσης αποθήκης με εξαιρετική ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία, μοναδικό σχεδιασμό και πρακτική λειτουργία με λογική τιμή. Στο εγγύς μέλλον ανυπομονούμε να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες τις πιο επαγγελματικές λύσεις αποθήκευσης αποθήκευσης ας χέριμε στο χέρι προς το καλύτερο αύριο!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2005, JINBIAO Technology Trading Company καθιερώθηκε αρχικά στην περιοχή Huadu, πόλη Guangzhou.

 

Το 2008, JINBIAO Technology Trading Company έχει ιδρύσει αυτό είναι εργοστάσιο κατασκευής στην κωμόπολη Changan, πόλη Dongguan.

 

Το 2010, JINBIAO Technology Trading Company κινήθηκε προς την περιοχή Haizhu, πόλη Guangzhou για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αυξανόμενης επιχείρησης.

 

 

Το 2013, JINBIAO Technology Trading Company άλλαξε αυτό είναι όνομα για ΝΑ ΒΆΛΕΙ τη Co. προϊόντων μετάλλων, ΕΠΕ σε τροχιά, από τότε εστιάσαμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή του συστήματος βασανισμού αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων μόνο.

 

Το 2013, η οργάνωση μετάλλων ΤΡΟΧΙΑΣ αυτό είναι πρώτο υποκατάστημα στο πολυσύνθετο κτήριο Dongzhan κοντά στον ανατολικό σιδηροδρομικό σταθμό Guangzhou.

 

Το 2014, Guangdong τα προϊόντα μετάλλων ΤΡΟΧΙΑΣ HK που περιορίστηκαν διαμορφώθηκαν στην οδό 9 Yin Chong, Kowloon, Χονγκ Κονγκ.

 

 

 

Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ΤΡΟΧΙΑ

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας περόνες για τις πωλήσεις καλής ποιότητας περόνες για τις πωλήσεις καλής ποιότητας περόνες για τις πωλήσεις καλής ποιότητας περόνες για τις πωλήσεις